06-36186089 info@createtraffic.nl

Onze klanten

Met trots presenteren wij
onze klantenportfolio

StoryTiles

“Handbaked in holland & crafted by humor!”

StoryTiles is een hard groeiend bedrijf met internationale ambities. Wij helpen StoryTiles voornamelijk met online advertising. Zowel Google Ads als Instagram en Facebook ads. Samen zetten we zoden aan de dijk, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

YAYA

”LIFESTYLE BRAND VAN NEDERLANDSE BODEM”

YAYA is een modemerk uit de gevestigde orde, zij hebben jaren aan ervaring in de modewereld. Online zagen wij wel nog kansen en hebben wij van A tot Z een marketingstrategie ontwikkeld. Vanaf scratch hebben we een B2C strategie opgezet om naast Nederland ook de Europese markt te bestormen.

Newpower

”ENERGIE OPWEKKEN VIA HET STOPCONTACT”

De zonnepanelen van Newpower zijn een uniek product. Ze bieden zonnepanelen aan die eenvoudig zelf zijn aan te sluiten, door enkel een stopcontact.  Zij zijn de enige speler in de markt met een wifi opbrengstmeter, verwerkt in de omvormer, om direct online resultaat uit te lezen. In een markt die bekend staat als duur en stoffig proberen zij dit stigma te doorbreken door betaalbare, hoogwaardige panelen beschikbaar te maken voor consumenten in elke levensfase. 

Rouze

“Korte, sexy luisterverhalen”

Luister via Rouze.me naar sexy audioverhalen om in een erotische stemming te komen. Een fijne, overzichtelijke plek met goede opwindende, romantische en prikkelende luisterverhalen.

Wij helpen Rouze met Google Ads, Social Advertising, Affiliate marketing, Online Marketing Strategie en met het bedenken van creatieve marketing oplossingen in een markt waar reguliere marketing lastig toe te passen is. 

Onze klanten

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?
Let’s get in touch