06-36186089 info@createtraffic.nl

Wat zijn jouw
online marketing 
doelstellingen?

freelance online marketing

Inzicht

Online zichtbaarheid

Ik weet het niet

Inzicht

Online zichtbaarheid

Ik weet het niet

Ik wil inzicht

Wie is jouw doelgroep? Via welke kanalen komen bezoekers binnen? Word je goed gevonden in Google? Welk klantgedrag wordt er op jouw website vertoond? Vallen bezoekers uit in je conversiefunnel?

Data geven inzicht in jouw online prestaties en door de data goed te analyseren en gebruiken kunnen jouw online prestaties verbeteren!

 

GOOGLE ANALYTICS & GOOGLE TAG MANAGER

De combinatie van Google Analytics & Google Tag Manager zorgt ervoor dat je alles meetbaar wordt op je website waardoor je inzicht krijgt in het gedrag van je bezoekers. Met deze informatie kun je gaan sturen aan de hand van data.

GOOGLE DATA STUDIO

Met Google Data Studio kun je data uit allerlei bronnen – ook bronnen die niet van Google zijn – samenbrengen en weergeven in overzichtelijke rapportages. Aan de hand van scorecards, tabellen, grafieken en geografische kaarten helpen wij de prestaties van jouw online marketingactiviteiten inzichtelijk te maken.

Ik wil online zichtbaarheid

Wil je bovenaan in de zoekresultaten verschijnen? Jouw conversiepercentage verhogen? Een groot bereik creëren op social media? En wil je dit liever vandaag dan morgen bewerkstelligen? Wij kunnen jou helpen om de zichtbaarheid van jouw website te vergroten!

GOOGLE ADS & SOCIAL ADS

Om op korte termijn grote stappen te maken is adverteren een goede optie. Dit kan via verschillende kanalen, zoals Google, Bing of social media. Wij kunnen jouw campagnes opzetten of je helpen met het optimaliseren van bestaande campagnes. We analyseren je markt en kunnen op basis van onze ervaring meedenken om gerichte campagnes voor jouw website op te zetten.

SEO & WEBSITE OPTIMALISATIE

Op de lange termijn hoog scoren in Google? Wij geven jou graag SEO-advies op maat waardoor je betere gevonden wordt op bedrijfsrelevante zoekwoorden en daardoor meer organische bezoekers binnenhaalt. 

Verder kunnen we ook een website optimalisatie rapport schrijven. Kan een bezoeker alles vinden wat hij wilt weten? Is de website logisch opgebouwd? Hoe werkt de website op mobiel? Wij onderzoeken je site en geven advies waardoor je conversiepercentage een boost zal krijgen.

Ik weet het niet

De mogelijkheden op digitaal gebied veranderen continu, waardoor het een uitdaging is om altijd voorop te blijven. Al helemaal wanneer je daar niet dagelijks mee bezig bent. Marketing kanalen zijn blijvend in ontwikkeling en er komen steeds nieuwe kanalen bij. Daarnaast worden klanten steeds veeleisender en is de kans groot dat jouw buurman ook adverteert.

COACHING

Wij denken graag met jou mee, geven een passend advies. Vervolgens kunnen we jou coachen om stijgend verkeer en conversies te genereren, of we nemen alles uit handen zodat jij je kunt focussen op jouw kerntaken!

STRATEGIE & MARKETING PLAN

Ondanks de groeiende concurrentie, wil je toch groei blijven realiseren. Iedere euro die je hiervoor in de marketingmix stopt, moet het maximale opleveren. Hoe pak je dat aan? Een overzichtelijk Marketingplan en doelgerichte Digitale Strategie zijn dé basis om verkeer te creëren, stimuleren en te behouden.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?
Let’s get in touch